Samenvatting

Nicolette woont samen met haar dochter Florien in Amsterdam. Na een heftige periode waarin ze haar vriend Daan heeft verloren in Afghanistan, denkt ze haar leven weer op de rit te hebben. Maar dan komt een oude bekende haar leven weer binnen. Ze maakt hem duidelijk dat hij niet welkom is, met alle gevolgen van dien. Dan krijgt Nicolette een telefoontje dat haar leven wederom overhoop gooit. Wie kan Nicolette nog vertrouwen? Ze besluit om naar Toscane te gaan om alles op een rijtje te zetten. Daar ontmoet ze een wel heel bijzonder persoon…Fragment uit het boek

Eindelijk heeft hij haar. En nu komt ze niet meer van hem af. Hij weet dat wat hij wil gaan doen strafbaar is. Maar ja, hij geeft haar een paar wijntjes, dan zal ze vast alles doen wat hij wil en zal hij alles kunnen doen wat hij met haar wil. En dan is het alles behalve strafbaar. Wat is ze toch naïef. Hoe ze telkens weer toenadering zoekt. Hoe ze zijn hand pakt. Hoe ze vrolijk als een jong hertje naast hem loopt, richting de ingang van het hotel. Hoe ze dankbaar naar hem glimlacht. Of ze hem vannacht ook nog dankbaar zal zijn, dat ligt er aan hoe hij het gaat aanpakken. Als ze wel tegenstribbelt en doorkrijgt wat hij wil, zal hij het alsnog doen, bedenkt hij zich nu. Het is haar verdiende loon en bovendien zijn beloning voor hard werken om haar te krijgen. Dit maakt ze hoe dan ook niet kapot. Ze is domweg in de val getrapt, en nu kan ze niet meer terug. Daar zal ze achter komen.

REviews

Evelien, 08-09-2016: “Een prachtig, spannend en ontroerend verhaal. Vlot geschreven en boeiend tot het einde.”

Caroline, 06-09-2016:
“Vlot geschreven met zeer verrassende wendingen. In één keer uitgelezen!”

Christine, 06-09-2016: 
“Een boek dat je in 1 ruk uit wilt lezen. Heel knap hoe de schrijfster blijft verrassen! Een geweldig debuut. Kijk uit naar haar 2e boek….”

Anny, 07-08-2016:
“Vind het een heel goed boek, knap om het zo spannend te beschrijven!”

Jouw review is welkom! Mail je waardering naar: boekenvanisabel@gmail.com